esmaspäev, 16. november 2009

Giza püramiidi salapära. II osa

Jätk esimesele osale:
  1. Giza püramiidide asetus maapinnal langeb täpselt kokku Orioni vöö tähtede asetusega, kusjuures Niilus kujutab sel juhul Linnuteed. Lisaks kajastavad püramiidide suurused tähtede eredust (Cheopsi püramiidiga seotud täht(Alnitak) on kõige eredam - Cheopsi on kõige suurem kolmest püramiidist. Chephreni püramiid on mõned meetrid lühem ja väiksem, kuid seotud täht(Alninam) on samuti ereduse poolest veidi nõrgem. Mykerinose püramiid on aga üle poole väiksem eelnevast kahest, kuid ka temaga seotud täht(Mintaka) on teistest üle poole nõrgema eredusega. Kokkusattumus?
  2. Kõik neli shahti - kambritest põhjas ja lõunas - on suunatud teatud tähtede poole. Shahtid oleksid nagu läbipääsuteed nende tähtede juurde. ("The Orion Mystery")
  3. Püramiide on seostatud ka Marsiga, kuna mitmetelt Marsi fototelt on leitud väga sarnase kujuga objekte. (http://www.uforc.com/GeorgeFiler/FF49_Mars-Pyramids-civilization.htm)
  4. Püramiidides ei ole ühtegi jälge tahmast või põlemisprotsessidest. Kuidas oli sellisel juhul võimalik kottpimedas püramiidides töötada, kui tõrvikuid ei kasutatud valgustamiseks? Püramiididest on leitud patareisid, mis võisid lambipirne töös hoida. Seega elekter ei olnud egiptlastele tõenäoliselt võõras.


  1. Kolm kohta - sama muster. Kas on kokkusattumus, et kolmes täiesti erinevas kohas on kujutatud täpselt sama mustrit?

Marss Egiptus

Taevas

Kommentaare ei ole: